Direct door naar content
Begin het jaar goed met de NN Egmond Heroes Run! afbeelding nieuwsbericht

Begin het jaar goed met de NN Egmond Heroes Run!

03 januari 2023

Wil jij 2023 goed en vooral sportief beginnen? Dan hebben wij een leuke tip voor je: komende zondag 8 januari is de NN Egmond Heroes Run! Aan dit laagdrempelige loopevenement kan iedereen meedoen: het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, mentale uitdagingen hebt of totaal iets anders. Onze ambassadeur en baanwielrenner Tristan Bangma en voormalig atleet Marlou van Rhijn zijn bij de start aanwezig om je aan te moedigen.

De NN Egmond Heroes Run is een nieuw onderdeel bij de NN Egmond Halve Marathon. Dit is een echte klassieker onder hardlopers met een parcours dat deels over het strand gaat. Bij de Heroes Run ga je niet door het mulle zand, want dan zou het niet te doen zijn met een rolstoel. Bij deze run gaat het vooral om dat iedereen mee kan doen. En iedereen die meedoet is ook een held!

Marlou en Tristan

Je loopt een ronde van 1,8 km of 3 km door het dorp van Egmond. Wil je liever niet alleen lopen, dan kan dat ook! Je buddy krijgt dan geen startnummer maar loopt mee ter begeleiding. Voor de start word je eerst nog toegesproken door Tristan Bangma en Marlou van Rhijn. Zij zullen je veel succes wensen en vooral veel plezier. Marlou zal het startschot lossen. Bij de finish zie je de twee sporthelden ook weer, want dan houden ze het lint voor de winnaars vast. Zij blijven natuurlijk net zo lang klappen totdat iedereen binnen is. Jij krijgt daar een mooie medaille om te laten zien dat je een echte Egmond Hero bent!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: