Direct door naar content
Uitnodiging workshop 'Inclusief Sporten: Iedereen welkom?' afbeelding nieuwsbericht

Uitnodiging workshop 'Inclusief Sporten: Iedereen welkom?'

04 januari 2023

Tijdens het Gouds Sportcongres van september jl. kwam de workshop ‘Inclusief Sporten: Iedereen welkom?’ helaas te vervallen. Maar gelukkig hebben we een nieuw moment kunnen inplannen om deze interessante workshop alsnog aan te bieden!

Workshop: ‘Inclusief Sporten: Iedereen welkom?’
“Wat maakt dat iemand zich welkom voelt bij een sportvereniging? Welke situaties lenen zich goed voor 'samen met iedereen' en welke activiteiten vragen misschien juist om een specifieke aanpak?
En wie gaat er eigenlijk voor zorgen dat jouw vereniging die verwelkomende cultuur krijgt of behoudt?”
Inclusief sporten kent vele aspecten die minder eenduidig zijn dan je in eerste instantie vaak denkt. Tijdens deze workshop over inclusief sporten onderzoeken we de belangrijkste pijlers van inclusie en brainstormen we over de weg naar inclusiever sporten.
De workshop wordt verzorgd door Gehandicaptensport Nederland en ook zal er iets verteld worden vanuit de Regenboog Alliantie Gouda.

Kun je niet wachten tot de workshop? Hierbij alvast wat Inspiratie:
Ruim 700.000 Nederlanders voelen zich altijd nog niet welkom in de sport, terwijl sportaanbieders zich hier vaak niet van bewust zijn. Juist sportclubs kunnen die drempels wegnemen om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier kan sporten en bewegen.

Enya en Joa hebben het in zich, zien jullie dit ook?
Filmpje: Enya heeft het in zich                      
Filmpje: Joa heeft het in zich             

Datum/tijd
Maandag 30 januari 2023
19:30 – 21:30 uur

Locatie
Groenhovenbad
Tobbepad 4, 2803 WH Gouda

Contact
Wil je hier graag bij aansluiten, of heb je een vraag? Neem dan contact op met Kim Disco kim.disco@sportpuntgouda.nl / 06 – 13 95 15 79

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: