Direct door naar content
Gezocht: inwoners van Amsterdam (18-40 jaar)  voor interview over sportaanbod  in de stad + wensen en behoeften die zij hebben  afbeelding nieuwsbericht

Gezocht: inwoners van Amsterdam (18-40 jaar) voor interview over sportaanbod in de stad + wensen en behoeften die zij hebben

12 januari 2023

De gemeente Amsterdam wil graag weten hoe Amsterdammers met een chronische aandoening of lichamelijke beperking het sportaanbod in de stad ervaren en wat hun behoeftes hierbij zijn. Daarom hebben ze Centrum voor Clientervaringen (CvC) en het Centrum voor Aangepast Sporten Amsterdam (CASA) gevraagd om hiernaar onderzoek te doen. Omdat we het liefst niet over, maar met de sporters praten, hebben we jullie hulp nodig!

Laat je interviewen over jouw ervaringen, wensen en behoeften bij het sporten in Amsterdam. We hebben inmidels ruim voldoende respondenten ouder dan 40 jaar bereid gevonden mee te doen, daarom nu een gerichte werving voor respondenten tussen de 18 en 40 jaar met een chronische of een fysieke beperking. We zoeken mensen die ervaring hebben met sporten, maar ook een aantal mensen die op dit moment juist niet sporten. 

Datum en tijd: Het interview duur maximaal anderhalf uur en vindt plaats in januari, februari of maart 2023. Precieze datum kunnen we in overleg met jou bepalen.

Plaats: We kunnen afspreken op een locatie die voor jou prettig is. Eventueel kan (beeld)bellen ook.

Beloning: je ontvangt een kadobon ter waarde van 20 euro.

Interesse? Heb je interesse? Meld je dan aan bij Mireille Koomen van Cliëntenbelang Amsterdam via e-mail: m.koomen@clientenbelangamsterdam.nl of bel met 020 752 5100. Je kan hier ook terecht voor meer informatie.

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: