Direct door naar content
Kick-off G-tennis bij TV Markant  afbeelding nieuwsbericht

Kick-off G-tennis bij TV Markant

19 januari 2023

In 2024 organiseren de gemeenten Tilburg en Breda gezamenlijk de Special Olympics. Dit is het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Tennisvereniging Markant gaat in 2024 het onderdeel tennis op het park in Breda voor haar rekening nemen. 

TV Markant vindt het belangrijk om tennis voor iedereen mogelijk te maken en in aanloop naar het event in 2024 zal er nu al gestart worden met het aanbieden van wekelijkse tennisactiviteiten in Breda voor volwassenen met een verstandelijke of een lichamelijke beperking. De kick-off hiervan vindt plaats op zaterdagochtend 4 februari a.s. 

Iedereen die geïnteresseerd is om een kijkje te komen nemen, is dan van harte welkom tussen 9.30 uur en 12.00 uur op het park aan de Cimburgalaan 130. Er kan die ochtend kennisgemaakt worden met de tennistrainer en materiaal zoals rackets en ballen zijn aanwezig. Voor diegenen die meteen een balletje willen slaan, is het handig om van tevoren sportschoenen en -kleding aan te doen. 

Koffie en thee met iets lekkers staan klaar voor deelnemers, begeleiders en andere geïnteresseerden. Voor meer informatie of aanmelding, graag van tevoren een berichtje via een mail aan gtennis@tvmarkant.nl en of bellen naar telefoonnummer 06-42437260.

We zien jullie graag op zaterdagochtend 4 februari bij TV Markant aan de Cimburgalaan 130 in Breda (aan de overkant van het bruggetje). 🎾

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: