Direct door naar content
Samen Schaatsen Elfstedentoer in Haarlem afbeelding nieuwsbericht

Samen Schaatsen Elfstedentoer in Haarlem

30 januari 2023

Ben je tussen de 5 tot 12 jaar en hou je van schaatsen? Of heb je nog nooit geschaatst en lijkt het je supercool om eens te proberen? Meld je dan aan voor de Samen Schaatsen Elfstedentoer. Iedereen kan meedoen, ook kinderen met een beperking. Want als je niet zelfstandig kunt staan of bewegen, kun je met een van onze schaatsframes toch zwieren over het ijs!

Tijdens de Samen Schaatsen Elfstedentoer geven we schaats-clinics op ijsbanen in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. De gratis clinics worden verzorgd door ervaren instructeurs van de Sven Kramer Academy. We gaan een leuk schaatsspel doen, je gaat een parcours afleggen en natuurlijk een paar rondjes maken over de baan. IJspret gegarandeerd! En na afloop krijg je een mooie medaille als herinnering. Dus meld je snel aan, dan zien we je binnenkort op het ijs!

Aanmelden: https://inschrijven.nl/form/2022121051351-nl
Website Stichting Gehandicapte Kind: https://www.gehandicaptekind.nl/wat-we-doen/kom-je-ook-naar-de-samen-schaatsen-elfstedentoer 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: