Direct door naar content
Stel je vraag over Sailwise-vakanties in webinar afbeelding nieuwsbericht

Stel je vraag over Sailwise-vakanties in webinar

02 februari 2023

Ook met een beperking kun je heel goed genieten van allerlei watersporten. Misschien heb je al eens gehoord van SailWise? Zij hebben niet voor niets als motto: onbeperkt genieten. SailWise organiseert namelijk toffe watersportvakanties voor iedereen. Als je nu zin hebt gekregen om onder begeleiding te leren zeilen dan heb je vast allerlei vragen. Die kun je nu al heel goed stellen in een webinar op 6 februari.

Het maakt bij SailWise niet uit of je een lichamelijke, zintuigelijke, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel hebt. Iedereen krijgt op en rond het water de kans te genieten van een onvergetelijke vakantie vol watersportactiviteiten. Nu denk jij vast: hoe kan ik dan zeilen als ik in een rolstoel zit? Welke hulpmiddelen zijn er bij SailWise? Wie begeleidt en verzorgt mij tijdens mijn vakantie?

Praktische vragen

Jij bent niet de enige met die vragen, want bij SailWise krijgen ze dat soort praktische vragen vaker. Niet zo vreemd want voor jou is het belangrijk dat dat soort zaken vooraf goed geregeld zijn. Je wilt niet met je rolstoel op een steiger staan en er dan achter komen dat je niet mee kunt. Om je alvast op dat punt gerust te stellen: de accommodaties en boten van SailWise zijn rolstoeltoegankelijk!

Webinar

Als je meer wilt weten over hoe SailWise de vakantie organiseert en vooral wat je kunt verwachten dan is het leuk om volgende week maandag 6 februari 19.30 tot 20.15 uur aan te sluiten bij een webinar. Je krijgt dan een indruk van de verschillende locaties en je hoort over de vele mogelijkheden.

Inspiratie van ervaringsdeskundigen

Je kunt je vragen stellen aan medewerkers van SailWise. Zij zullen je van alles vertellen over de watersportvakanties op bijvoorbeeld het Robinson Crusoe eiland, It Sailhûs of de Lutgurdina. Ook leuk is dat bij het interactieve webinar twee deelnemers aanschuiven. Deze ervaringsdeskundigen kunnen nog veel meer vertellen en misschien jou ook wel aansteken om ook aan boord te stappen/rollen.

Meer informatie over het webinar en aanmelden kan hier.

‘Van boot naar baan’

SailWise heeft in samenwerking met Randstad Participatie trouwens onlangs ook een uniek loopbaantraject geopend. Bij ‘van boot naar baan’ wordt een week watersportvakantie gecombineerd met begeleiding naar een passende baan. Lees meer over dit project in dit artikel.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: