Direct door naar content
Dansen, schilderen en een echte haka leren, kom jij ook naar het groovy surffeest? afbeelding nieuwsbericht

Dansen, schilderen en een echte haka leren, kom jij ook naar het groovy surffeest?

01 februari 2023

Zaterdag 18 februari organiseren het Surf Project, Stichting de Baan, Hart Haarlem en SportSupport Kennemerland het Groovy Surffeest! Het surffeest is voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking of vorm van autisme. Tijdens het surffeest vind je, naast veel gezelligheid, leuke activiteiten zoals surfplankjes schilderen, het leren van een stoere haka (dans) en een disco!

Wanneer:
Zaterdag 18 februari van 15.00 - 17.30
Waar: Stichting de Baan, Nauwe Geldelozepad 17, Haarlem
Voor wie: Kinderen en jongeren met een beperking
Kosten: Gratis!
Aanmelden (graag!) of vragen: Dat kan via de mail of app: team@stichtingdebaan.nl of 06 21 38 02 39 (Tom Schutte).

Waarom het surffeest? 
Het Surfproject organiseert tijdens het surfseizoen te gekke surflessen voor een heleboel kinderen met een beperking. Maar buiten het surfseizoen is het te koud om het water in te gaan dus zijn er geen surflessen. Erg jammer! Stichting de Baan, Hart Haarlem en SportSupport organiseren activiteiten op het gebied van sport, cultuur en vrijetijdsbesteding voor kinderen en jongeren met een beperking het hele jaar door. Een goede reden om samen het surffeest te organiseren, niet alleen voor de deelnemers van het surfproject maar voor alle kinderen en jongeren met een beperking die graag mee willen doen aan leuke activiteiten. 

De toekomst:
Nu is het een surffeest, wat we organiseren omdat we het surfproject zo leuk vinden! Maar in de toekomst willen we ook andere sport, cultuur en vrije tijd activiteiten organiseren. Heb je een leuk idee? Dan horen we dit graag van je tijdens het surffeest!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: