Direct door naar content
Jong acteertalent gezocht voor nieuwe serie | Meisjes die gebruik maken van een rolstoel |Aanmelden voor 8 februari afbeelding nieuwsbericht

Jong acteertalent gezocht voor nieuwe serie | Meisjes die gebruik maken van een rolstoel |Aanmelden voor 8 februari

03 februari 2023

JONG ACTEERTALENT GEZOCHT

Voor een nieuwe serie van de makers van OOGAPPELS zoeken we een authentieke stem voor de rol van KEESJE, een sportief en humoristisch meisje. 

Wij zijn op zoek naar een meisje van ongeveer 12/13 jaar dat in het dagelijks leven gebruik maakt van een rolstoel. Ervaring met acteren is niet vereist! Je kunt ook mailen als je jonger of ouder bent dan 12/13 jaar.  

Dus herken jij jezelf of een ander in deze oproep en heb je altijd al gedroomd van een rol in een serie? 

Mail dan VOOR 8 FEBRUARI naar iedereen@sproetcasting.nl ovv KEESJE. 

OVER DE SERIE EN DE ROL VAN KEESJE Ooit was het leven van ELLA (39) volgens het boekje: Getrouwd met haar vriendje van de middelbare school, drie schatten van kinderen – MIES (15), KEESJE (13) en GUUS (7) – , een mooie gezinswoning in Amsterdam en een steady baan als laborante in een fertiliteitskliniek. Wie had ooit kunnen bedenken dat Ella’s ideale leventje van de één op de andere als een kaartenhuis in elkaar zou storten? 

Nou ja, Ella zag al een tijdje dat het huwelijk met DENNIS (41) niet echt meer standhield. Dennis had er een zooitje van gemaakt met zijn slechtlopende startups en veel te vroege midlifecrisis. En Ella? Zij werd verliefd op een ander. Op bedrijfscoach TACO (44), een gescheiden vader van drie kinderen – MAX (17), ZIM (13) en LOTUS (9). 

KEESJE is 13 jaar, sportief en dwars maar houdt van een geintje. En hoewel ze anders is dan de rest is ze absoluut geen slachtoffer. 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: