Direct door naar content
NN CPC4ALL Den Haag afbeelding nieuwsbericht

NN CPC4ALL Den Haag

16 februari 2023

Op zondag 12 maart 2023 vindt de 47e editie van de NN CPC Loop plaats. Traditiegetrouw is de NN CPC Loop Den Haag voor veel lopers de start van het hardloopseizoen. Het grootste loopfeest van de hofstad trekt jaarlijks meer dan 30.000 deelnemers, waar jullie ook bij kunnen horen!

Één van de onderdelen van de NN CPC Loop is de NN CPC4ALL. De NN CPC4ALL is er voor iedereen. De NN CPC4ALL biedt deze deelnemers de kans om het parcours van 1km op een alternatieve wijze af te leggen. Op deze manier kan iedereen genieten van al het moois dat sport te bieden heeft.

Deelnemers aan de NN CPC4ALL kunnen lopen en rennen of zich voortbewegen met een hulpmiddel zoals een loopfiets, rolstoel, handbike etc., mits het een hulpmiddel is om zich voort te kunnen bewegen. Het evenement is voor jong en oud. Deelnemers mogen gratis ondersteund worden door een begeleider als coach. Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille.

Praktische informatie:

  • Datum: 12 maart 2023
  • Locatie: Het Malieveld, Den Haag
  • Inschrijfgeld per deelnemer: €5,50 (begeleider gratis)
  • Parkeren: Kiss & Ride drop off nabij het Malieveld
  • Verzorging: EHBO en mindervalide toilet aanwezig bij finishplaats.

De CPC4ALL is een evenement wat speciaal gericht is op mensen die niet mee kunnen doen aan één van de andere loopafstanden. Het is bij dit onderdeel toegestaan om met een loopfiets, rolstoel etc mee te doen. Het betreft een afstand van 1km. Zie deze link voor meer info https://www.nncpcloopdenhaag.nl/inschrijven/nn-cpc4all/

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: