Direct door naar content
Kom naar de gratis beweegproeverij op 15 juni 2024 in Heerlen afbeelding nieuwsbericht

Kom naar de gratis beweegproeverij op 15 juni 2024 in Heerlen

04 juni 2024

Lijkt handboogschieten je wel iets, of judo, rolstoelhandbal, mindfulness, tafeltennis of zitbadminton? Of ben je meer van het handbiken, klimmen, duiken, aangepast zeilen of frame runnen?

Op 15 juni organiseert Iedereen Kan Sporten in samenwerking met Adelante een beweegproeverij voor volwassenen met een lichamelijke beperking. De beweegproeverij is van 10.00 tot 14.00 uur.

Tijdens de sport- en beweegdag presenteren tientallen verenigingen uit Zuid- en Midden-Limburg zich met voor elk wat wils. Vanuit informatiestands, maar ook met een clinic of een workshop. Heb je een lichamelijke beperking en ben je op zoek naar een leuke beweegactiviteit, zorg dan dat je erbij bent. De toegang is gratis.

Locatie
Adelante Hoensbroek
Zandbergsweg 111
6432CC Hoensbroek

Sporten die aanwezig zijn: o.a. boccia, waterbasketbal, rolstoelhandbal, handbiken, aangepast zeilen, judo, handboogschieten, (schuif)tafeltennis, rolstoeldansen, framerunning, mindfulness, duiken, zitbadminton, walking football en nog veel meer!

Daarnaast zijn er ook diverse organisaties aanwezig die expertise en/of aanbod hebben voor mensen met een lichamelijke beperking. Denk hierbij aan Stichting Onbegrensd Avontuur en 2KERR.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: