Direct door naar content
Doe mee aan de DirkKuytFoundation Run aan Zee! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee aan de DirkKuytFoundation Run aan Zee!

24 februari 2023

Op vrijdag 14 april 2023 vindt de allereerste Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee plaats. Een Run voor sporters met en zonder beperking: hardlopers, wheelers, handbikers en framerunners; iedereen kan meedoen!

De run wordt gehouden bij het strand van Katwijk aan Zee. De start en finish zijn bij kvv Quick Boys in Katwijk aan Zee. We hebben verschillende afstanden voor jong en oud. Zo is er een Run van 1 km, kun je je opgeven voor de 5 of 10 kilometer op verharde en onverharde paden en wordt er een wandeltocht van 5 km door de duinen georganiseerd. Kortom, voor ieder wat wils en ook is er de mogelijkheid om je als Bedrijven Team aan te melden. Op het terrein van kvv Quick Boys is het gedurende de avond mogelijk om wat te eten en drinken te kopen en er zal een DJ aanwezig zijn om alle deelnemers feestelijk bij de finish te onthalen.

De inschrijving is nu geopend dus schrijf je snel in via de website van de Dirk Kuyt Foundation. Tot 14 april!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: