Direct door naar content
Golfclinic golfclub Amelisweerd op 23 maart afbeelding nieuwsbericht

Golfclinic golfclub Amelisweerd op 23 maart

07 maart 2023

Bewegen is goed voor je, dat weet iedereen! Maar de keuze voor sporten voor mensen met een fysieke beperking is letterlijk en figuurlijk begrensd. Want wat zijn je mogelijkheden als je een ledemaat, MS, Parkinson of een niet aangeboren hersenletsel hebt?

Waarom golf?

Golf is écht een sport voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht of beperking. Het is een geweldige manier om buiten te zijn, te sporten, vrienden te maken en voor persoonlijke uitdaging en groei. Er is geen reden waarom niet iedereen van de sport zou genieten, ook niet voor mensen met een beperking. De golfsport helpt in het verder ontwikkelen van de balans, het concentratievermogen en het uithoudingsvermogen. Het enige wat je moet kunnen is zelfstandig staan en een paar stappen lopen (al dan niet met hulp).

In het verleden heeft de stichting Revalidatiegolf al verschillende clinics georganiseerd voor mensen met een fysieke beperking en dat was zeer succesvol. Een groot deel van de deelnemers hebben in het nazorgtraject met de stichting o.l.v. Jose Loomans hun NGFgolfbaanpermissie gehaald en spelen nu wekelijks of maandelijks een rondje golf. De doelstelling van de clinic is om jezelf een middag op te laden: lekker buiten zijn en samen spelen met lotgenoten.

Durf jij het aan?

Meld je aan voor de clinic bij jose@stichtingrevalidatiegolf.com en je ontvangt van haar alle gegevens om op 23 maart lekker mee te doen! Zij is een golfprofessional die o.a. wordt ingehuurd door de Sportbond en zij is oprichter van de Stichting Revalidatiegolf. José heeft een grote ervaring om mensen met een fysieke beperking op een laadrempelig manier te begeleiden. Ze ziet jouw aanmelding dan ook met grote vreugde tegemoet! Wedden dat je er geen spijt van krijgt?

Locatie en tijd

Golfclub Amelisweerd donderdag 23 maart 13.30 tot 14.30 uur.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: