Direct door naar content
Zondag 2 april dijkloop in Koedijk !! afbeelding nieuwsbericht

Zondag 2 april dijkloop in Koedijk !!

10 maart 2023

Op zondag 2 april zullen de straten van Koedijk weer gevuld zijn met sportievelingen en toeschouwers. De 5e dijkloop gaat van start met wederom een prachtig parcours over de dijk, dwars door de polder en het natuurgebied Geestmerambacht. 

Dit jaar organiseerd De Dijkloop in samenwerking met Otterlo financieel advies en NH 1816 de Sinke Specials! 

Deze run is speciaal voor én met kinderen met een beperking en stichting het gehandicapte kind heeft één droom: Geen kind zonder vriendjes! je bent maar een keer jong. Elke dag dat een kind eenzaam doorbrengt is er een te veel. Samen met jou zorgen we ervoor dat kinderen met een beperking opgroeien in contact met leeftijdsgenootjes met-en zonder handicap. Dat ze samen spelen, leren en sporten. 

Ter gelegenheid van de vijfde editie ontvangen de deelnemers een extra mooie medaille als aandenken, net zoals elk jaar, alleen nu is de medaille extra bijzonder. 

inschrijven kan uiterlijk tot 13 maart via dijkloop.nl 

De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen voor de sinke specials en de kids runs 5 euro. Voor de 5,5 km 13,50 euro en 9,5 km 17,50 euro 

Alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden op dijkloop.nl 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: