Direct door naar content
Bijscholing: "Omgaan met probleemgedrag tijdens trainingen" afbeelding nieuwsbericht

Bijscholing: "Omgaan met probleemgedrag tijdens trainingen"

13 maart 2023

Uniek Sporten organiseert in samenwerking met Special Heroes op 27 en 29 maart de bijscholing "Omgaan met probleemgedrag tijdens trainingen". Ben jij werkzaam in de sport? Loop je tijdens de training tegen probleemgedrag van jonge sporters aan? Dan is deze bijscholing iets voor jou. Tijdens deze avond krijg je handvatten en tips die je direct kunt toepassen in de praktijk!

Je gaat aan de slag met het vroegtijdig signaleren van probleemgedrag in sporttrainingen en krijgt inzicht in je eigen lesgeef- en begeleidingsgedrag. Daarnaast krijg je mogelijkheden aangereikt om je lesgeef- en begeleidingsgedrag aan te passen aan de doelgroep.
We starten met een korte inleiding over het signaleren van probleemgedrag. Daarna gaan we ervaren (in de praktijk en met behulp van videobeelden) wat de invloed kan zijn van de docent op het ontstaan van probleemgedrag en hoe dit zich mogelijk uit binnen een sportactiviteit. We sluiten af met een interactief gesprek waarin je direct toepasbare tips krijgt. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid om vragen te stellen.

De bijscholing wordt op twee avonden aangeboden. Je kan zelf kiezen op welke avond je aansluit. De inhoud van de avonden is hetzelfde.

Datum & locatie:
Maandag 27 maart - Bij scouting Groessen, Isidorusplein 8 6923 BD
Woensdag 29 maart - Bij sportclub Groessen, Zwarteweg 4 6923 CK

Tijd: 
19:30 – 22:00 uur

Deelname is gratis. Er zijn nog voor beide dagen enkele plekken beschikbaar.

Tot dan!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: