Direct door naar content
DYKA StoneCityRun afbeelding nieuwsbericht

DYKA StoneCityRun

14 maart 2023

Langs deze weg nodigen we je heel graag uit voor een informatieavond over de DYKA StoneCityRun. De StoneCityRun is een gevestigd (hard)loopevenement in Steenwijk dat ieder jaar meer dan 1500 lopers trekt. Van jong tot oud, geoefend en ongeoefend.

Als stichting StoneCityRun streven wij inclusief sporten na. Iedereen moet mee kunnen doen aan een voor hem of haar geschikt onderdeel. Daarom zijn we ook trots dat we de StoneCityRun Walk, - rollatorrun en in samenwerking met de Maargieshoeve de G-run als onderdelen hebben toegevoegd aan ons evenement.

Graag bereiken we alle doelgroepen en dit werkt het beste door middel warm contact. Daarom nodigen we jou en/of je collega(‘s) heel graag uit voor onze informatieavond op maandagavond 3 april in de Heren van de Rechter aan de markt in Steenwijk. De koffie staat vanaf 19.30 uur klaar. Aansluitend nemen we je in maximaal 1 uur graag mee in de achtergrond en de huidige invulling van ons evenement, onze visie op inclusief sporten en enthousiasmeren we je natuurlijk graag om bewoners, cliënten en jij zelf deel te laten nemen.

Want wij gunnen iedereen een leuke dag, sociale contacten, maar vooral voldoende beweging en vitaliteit! Uiteraard is er tijdens de avond ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Neem je vooraf alvast een kijkje op www.stonecityrun.com en onze flyer?

Informatieavond DYKA StoneCityRun
Datum: Maandag 3 april
Locatie: De Heren van de Rechter, Markt 72, Steenwijk
Tijd: inloop 19.30 uur, start 19.45 uur

Met sportieve groet,
Feico Wiersma
Voorzitter Stichting StoneCityRun

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: