Direct door naar content
Weer zelfstandig de fiets op? Probeer de driewielfiets van Tworby op vrijdag 31 maart afbeelding nieuwsbericht

Weer zelfstandig de fiets op? Probeer de driewielfiets van Tworby op vrijdag 31 maart

15 maart 2023

Ooit nagedacht om over te stappen naar een driewielfiets, gewoon nieuwsgierig óf kent u iemand bij wie het fietsen op een tweewieler niet meer gemakkelijk gaat of veilig is? Probeer de driewielfiets van Tworby uit! In samenwerking met ’t Mannetje Fietstechniek worden er vrijdag 31 maart van 10:00 - 13:00 uur geheel vrijblijvend (gratis) en onder professionele begeleiding proeflessen aangeboden op de driewielfietsen van Tworby.

Veilige en duurzame verlenging van mobiliteit
De Tworby is hét hulpmiddel als u op zoek bent naar veilige en duurzame verlenging van uw mobiliteit! Dankzij de Tworby wordt het mogelijk om uw (elektrische) tweewieler om te laten bouwen naar een gestabiliseerde (elektrische) driewieler. Op deze manier kunt u uw eigen fiets blijven gebruiken, maar toch veilig de weg op! De Tworby is ook te gebruiken bij fietsen die elektrische trapondersteuning hebben.

Kennismaken met de Tworby driewielfiets
Vrijdag 31 maart kunt u tussen 10.00 en 13.00 uur een vrijblijvende proefrit maken onder professionele begeleiding bij 't Mannetje Fietstechniek. Adres: Spaarnwouderstraat 3, 2011 AA Haarlem. Beroepsmatig of om andere redenen bent u uiteraard ook van harte welkom op de driewieldag. Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie en een kop koffie!

Verhinderd op vrijdag maar wel geïnteresseerd? U mag altijd contact opnemen met 't Mannetje Fietstechniek. www.tmannetje.nl, info@tmannetje.nl of 023 540 7076.

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: