Direct door naar content
Danscursus voor docenten gericht op jongeren met een beperking  afbeelding nieuwsbericht

Danscursus voor docenten gericht op jongeren met een beperking

16 maart 2023

Beste dansliefhebber,

Dans is voor iedereen! Dat is waar Holland Dance Festival voor staat. Niet alleen voor professionals en amateurs, maar ook voor mensen mét en zónder fysieke en/of verstandelijke beperking en hun docenten. Daarom bieden wij samen met onze Britse partner Stopgap Dance Company weer een Teacher Training Course aan.

In een weekend verdiep je je skills van jouw dansdocentschap, zodat je kan werken met dansers die een fysieke en/of verstandelijke beperking hebben. Je gaat aan de slag met Christian Brinklow en Nadenh Poan van Stopgap, die ervaring hebben in het geven van inclusieve dansworkshops. Deze training course is bedoeld voor dansdocenten, die al werken of in de toekomst willen werken met jongeren en kinderen met een beperking. Ook studenten DDO, HBO 3e en 4e-jaars zijn welkom bij deze training. Ben jij ook van de partij?

Praktische informatie

Datum:  Zaterdag 22 en/of zondag 23 april 2023

Tijden: 10.00 - 16.00 uur

Locatie: Korzo Theater, Den Haag 

Als je meer informatie wilt of als je wilt weten of deze training geschikt is voor jou, aarzel dan niet yolanda@holland-dance.com

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: