Direct door naar content
Doe mee met de 4EM of Heroes Run afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de 4EM of Heroes Run

21 maart 2023

Op zaterdagavond 10 juni 2023 is het weer zover! Dan wordt het gezelligste hardloopfestival van Nederland gelopen. Samen met maximaal 10.000 atleten loop je in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij! Doe jij ook mee? 

De inschrijving voor de Zwolse Halve marathon is niet meer mogelijk. Maar je kan je nog wel inschrijven voor de Wavin 4 Engelse Mijlen (6,4 km) of de Heroes Run. 

Heroes Run
Bewegen is voor iedereen belangrijk, met of zonder beperking. De Heroes Run vindt ook plaats op zaterdag 10 juni 2023 en is voor iedereen met een beperking of een chronische aandoening. Heb je een lichamelijke of verstandelijke beperking of is het een psychologische uitdaging? Schrijf je in, je bent van harte welkom!

Start en finish
Schrijf je in voor de Heroes Run en je startnummer wordt thuisbezorgd. De Heroes run start om 19:00 uur bij het Provincie Huis en finisht op de grote markt. De afstand is +/- 1.000 meter. Je medaille ontvang je bij de finish.

Heb je begeleiding nodig? Geen probleem! Deze persoon mag zonder startnummer deelnemen.

Zie voor meer informatie & inschrijving, https://halvemarathonzwolle.nl/ 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: