Direct door naar content
Landelijk LG-hockeytoernooi (6-tallen) in Drunen afbeelding nieuwsbericht

Landelijk LG-hockeytoernooi (6-tallen) in Drunen

28 maart 2023

Op zaterdag 24 juni 2023 vindt het jaarlijkse LG-hockeytoernooi voor 6-tallen plaats. Dit jaar komen teams uit het hele land naar hockeyclub MHCD in Drunen om te strijden voor de titel. 

Nico van Zijl, LG-coördinator bij MHCD: "We kijken er enorm naar uit om alle spelers te verwelkomen bij onze club en hen een onvergetelijke hockeydag te bezorgen. Alle bezoekers zijn welkom om te zien wat LG-hockey inhoudt. Want het is écht van heel mooi niveau!"

Voor de organisatie van dit toernooi wordt MHCD ondersteund door de lokale beweegcoach van Uniek Sporten. De eerste wedstrijd start om 10.30 uur. Het toernooi sluit af en met een prijsuitreiking om 16.00 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Neem voor meer informatie contact op met Lian van de Veerdonk, Uniek Sporten beweegcoach uit de gemeente Heusden: heusden@unieksporten.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: