Direct door naar content
Jeu des Boules middag bij de Gouden Gooi op zaterdag 3 juni afbeelding nieuwsbericht

Jeu des Boules middag bij de Gouden Gooi op zaterdag 3 juni

29 maart 2023

Zaterdagmiddag 3 juni organiseren SportSupport, Stichting de Baan en het SIG een jeu des boules middag van 14.00 - 16.00 (2 tot 4 uur) bij de Gouden Gooi in Haarlem Schalkwijk. De middag is voor volwassenen vanaf 16 jaar met een verstandelijke beperking of autisme. Vind je het leuk om mee te doen? Je mag ook je famillie, vrienden of buren meenemen!

Jeux des Boules

Jeux de boules wordt ook wel 'petanque' genoemd. Het is een balsport waarbij je probeerd met zware ijzeren ballen (boules) zo dicht mogelijk bij een kleiner houte balletje (cochonette) te gooien. Jeux des boules is leuk om dat iedereen het kan spelen, je in beweging bent en het een gezellige sport is. Je kan het spelen 1 tegen 1 maar ook in teamverband. In dat geval gooi met je team van 2 of 3 spelers om de beurt een bal.

De Gouden Gooi
Misschien heb je al vaker jeux des boules gespeeld. Bijvoorbeeld op de camping of op het strand. Maar wist je dat er ook verschillende verenigingen zijn waar je deze sport kan doen? Een van die verenigingen is de Gouden Gooi in Haarlem Schalkwijk. Hier liggen hele mooie binnen en buitenbanen waardoor er het hele jaar gespeeld kan worden! 

Jeu des boules uitproberen?
Wil je deze sport een keer uitproberen? Kom dan gratis naar de jeu des boules middag bij de Gouden Gooi op zaterdag 3 juni van 14.00 - 16.00 (2 tot 4 uur). Vind je het spannend om alleen te komen of gewoon gezelliger met meer? Neem dan je vrienden, famillie of buren mee. 

Vragen of aanmelden? Dat kan bij Dennis via de mail (dvdsnoek@sportsupport.nl) of door te bellen of whatsappen naar 023 303 7 256.
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: