Direct door naar content
Clinic Pickleball voor kinderen en jongeren met autisme op maandag 1 mei afbeelding nieuwsbericht

Clinic Pickleball voor kinderen en jongeren met autisme op maandag 1 mei

29 maart 2023

Op maandag 1 mei organiseren SportSupport, Pickleball Haarlem en Megakids een clinic pickleball voor kinderen en jongeren van 10 tot 25 jaar met een vorm van autisme. De clinic wordt georganiseerd in de sporthal op het sportpark Ruud van der Geest, de thuishaven van Pickleball Haarlem. 

Pickleball

Pickleball is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Het veld is een stuk kleiner dan een tennisveld en heeft ongeveer de omvang van een badmintonveld. De bal is qua afmetingen gelijk aan een tennisbal maar is van plastic en bevat gaten. Het net is wat kleiner dan een tennisnet en het racket, paddle genoemd, is van hout of carbon (een soort plastic). 

Pickleball Haarlem
Bij Pickleball Haarlem is iedereen welkom. Er speelt een enthousiaste, zeer gemixte groep. Er wordt wekelijks getraind. Als je vaker wil spelen kan je hier ook lid worden. Meer informatie vind je op de website van Pickleball Haarlem. 

Meedoen met de clinic?
Ben je benieuwd naar deze nieuwe sport? Kom dan meedoen met de clinic Pickleball. 
Maandag 1 mei van 14.00 tot 16.00 in de sporthal op het Ruud van der Geest sportpark.

Vragen of aanmelden? Dat kan bij Dennis via de mail (dvdsnoek@sportsupport.nl) of door te bellen of whatsappen naar 023 303 7 256.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: