Direct door naar content
Sportinstuif Uniek Sporten in Bemmel  afbeelding nieuwsbericht

Sportinstuif Uniek Sporten in Bemmel

31 maart 2023

Op 6 mei vindt de finale ronde van de Champions Cup Final Four rolstoelbasketbal plaats. Op deze dag organiseert Uniek Sporten regio Arnhem een sportinstuif van 14:00 uur tot 16:30 uur in De Kooi, Sportlaan 3 te Bemmel. Tijdens deze sportstuif is het mogelijk om verschillende (rolstoel)sporten te ervaren en uit te proberen. 

De aangeboden sporten/activiteiten zijn o.a.:

Onze professionele trainers en begeleiders staan klaar om je te helpen en te begeleiden bij het beoefenen van de verschillende sporten. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met sporten, bij deze instuif is iedereen welkom. We zorgen voor aangepaste materialen en we passen de sporten aan op jouw niveau en mogelijkheden. Deelname is gratis en je krijgt een kaartje voor de wedstrijd! 

Schrijf je in voor de sportinstuif en ontdek welke sport het beste bij jou past. Samen maken we sporten mogelijk voor iedereen! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: s.bos@unieksporten.nl 

Voor het complete programma rondom de Champions Cup Final Four Klik hier

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: