Direct door naar content
Avondvierdaagse Steenwijk afbeelding nieuwsbericht

Avondvierdaagse Steenwijk

03 april 2023

Doe op 5, 6, 7 en 8 juni mee met de 68e editie van de Avondvierdaagse Steenwijk; er zijn weer mooie routes uitgezet. Ook mensen met een beperking en/of chronische aandoening zijn van harte welkom om mee te wandelen of te rollen. Kosten voor deelname bedragen € 4,- per persoon. Indien je moeite hebt om dit te kunnen betalen kan je contactopnemen met het secretariaat van de Avondvierdaagse.

Voor de wandelaars van 5 -10 en 15 km is er op woensdag 31 mei, van 10.00-12.00 uur en vanaf 13.30-15.30 uur inschrijving mogelijk in Rabo Theater De Meenthe. Ook is vanaf maandag 5 juni inschrijving vanaf 17.50 uur mogelijk bij één van de kramen op de Markt.

Voor de groepen en wandelaars die de 15 km willen lopen raadt de organisatie aan om zich digitaal in te schrijven via de website.

De organisatie hoopt op een record aantal lopers. Misschien dat er dit jaar ook weer wat meer verenigingen/clubs mee willen lopen. Deze hebben wij de vorige jaren gemist op enkelen na.

Laten we er een mooi wandelfestijn van maken.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: