Direct door naar content
Nieuwe workshop 'Blinde Liefde voor Salsa' in Arnhem afbeelding nieuwsbericht

Nieuwe workshop 'Blinde Liefde voor Salsa' in Arnhem

11 april 2023

Bijna twee jaar geleden vond een succesvolle workshop 'Blinde Liefde voor Salsa' plaats in het Rozet in Arnhem. Dit jaar vindt dan eindelijk het vervolg plaats. De swingende salsales zal dit keer niet eenmalig zijn, maar er zal een workshop van 6 lessen worden gegeven. Kortom, meld je snel aan om het aankomende half jaar salsa te dansen!

Bij de lessen van Blinde Liefde voor Salsa maakt het niet uit of je wel of niet kunt zien. Salsa is namelijk goedziend of ‘slechtziend’/ blind goed aan te leren en daarom is iedereen welkom. 

Blinde Liefde voor Salsa

Blinde liefde voor salsa geeft aan mensen met 0 tot 100% zicht, non- visueel salsales. Op deze manier willen zij graag twee werelden dichter bij elkaar brengen en wel die van de ‘goedzienden’ als slechtzienden. Zij werken op deze manier aan de inclusie, want daar kan zeker nog wel wat aan gebeuren. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom tijdens de lessen, want dansen doe je samen. Plezier maken op een non- visuele sportieve manier staat hoog in het vaandel waarbij persoonlijke aandacht de prioriteit heeft.

Praktische informatie

  • Data workshops: 17 juni, 22 juli, 26 augustus, 23 september, 28 oktober en 25 november 2023
  • Tijd: 15:00 - 16:00 uur
  • Kosten: €60 voor alle 6 workshops
  • Locatie: Rozet, cultureel centrum
  • Adres: Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
  • Parkeren: Parkeergarage Rozet, Langstraat 10, 6811 JA Arnhem (€ 0,50 per 10 minuten)
  • Aanmelden via: arnhem.blvs@hotmail.com

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: