Direct door naar content
Meet & Greet bij Running Blind Amsterdam afbeelding nieuwsbericht

Meet & Greet bij Running Blind Amsterdam

08 mei 2023
Runningblind traint iedere dinsdagochtend bij AAC op de baan en als de omstandigheden goed zijn lopen we richting de Sloterplas. Het is alleen niet voor iedereen mogelijk om op de dinsdagochtend mee te trainen. Dat geldt voor zowel de lopers met een visuele beperking, als ook voor de buddy’s. Met dat in het achterhoofd organiseert Running Blind Amsterdam met enige regelmaat een ontmoetingsloop. Deze is bedoeld voor zowel bestaande als nieuwe lopers en buddy’s die op een laagdrempelige manier elkaar willen ontmoeten en samen willen hardlopen. 
 
De eerstvolgende Meet & Greet vindt plaats op zondag 4 juni in het Amstelpark. We vertrekken om 10 uur en lopen maximaal 1 uur. Ieder op het niveau wat je aankunt. We lopen rondjes in en rond het park, waardoor je ook mee kunt doen als je niet een uur lang kunt hardlopen. We verzamelen bij de hoofdingang aan de Europaboulevard op de parkeerplaats (gratis) tegenover de A.J. Ernststraat. Ook goed bereikbaar met het OV, slechts een paar minuten lopen vanaf metrostation RAI. 

Na afloop kun je onder het genot van een bakkie thee nog even napraten. Meld je wel even aan door een mail te sturen naar amsterdam@runningblind.nl
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: