Direct door naar content
9e Bowling Overhees G-toernooi 24 april  afbeelding nieuwsbericht

9e Bowling Overhees G-toernooi 24 april

17 april 2023

Beste bowling-enthousiasten,

Dit jaar organiseert Bowling Overhees op maandag 24 april 2023 het: 9 e Bowling Overhees G-toernooi. Het toernooi is als volgt opgezet:

Inloop vanaf 17.30 uur tot 18.00 uur

18:00 Gezamenlijk eten in het restaurant Snackbuffet met diverse warme snacks, patat frites, puntjes & streepjes (doperwtjes & worteltjes), appelmoes en mayonaise.

18:45 Indelen van de bowlingbanen Het indelen op de banen gaat in overleg met de deelnemers/begeleiders.

19:00 Start van het toernooi!

Na het wisselen van de schoenen zetten wij de banen aan en gaan we van start. Voor deelnemers met aangepaste schoenen worden natuurlijk uitzonderingen gemaakt. Iedere deelnemer gooit een game (heel spel=10 beurten) Net als vorig jaar verwachten wij weer een record aantal deelnemers. Mochten wij dit jaar weer zo een mooi aantal deelnemers mogen verwelkomen dan zullen wij de groep wederom in tweeën splitsen. Dit is een stuk rustiger voor de deelnemers. De eerste groep zal dan eerst eten en aansluitend bowlen. De andere groep begint met bowlen en zij gaan dan aansluitend eten.

20:15 Prijsuitreiking

20:30 Einde van een geslaagde avond!

Wie kunnen er allemaal deelnemen aan dit toernooi: Iedereen met een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking.

Inschrijfgeld: Gratis!!

Deelnemers kunnen zich per e-mail inschrijven. Stuur een e-mail met daarin: Voor- en achternaam, adres en telefoonnummer onder vermelding van G-toernooi naar info@bowlingoverhees.nl Inschrijving gaat op volgorde van ontvangst.

Begeleiders/supporters Eventuele begeleiders/supporters kunnen natuurlijk ook mee eten. Voor het snackbuffet rekenen wij € 10,00 p.p. (gelieve dit bij inschrijving van de deelnemer te vermelden)

Met vriendelijke groet,

Wilco Wernsen Bowling Overhees

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: