Direct door naar content
Kennismakingstrainingen Rolstoelhandbal van start in Musselkanaal , na geslaagde clinic met Rolstoelhandbal Team NL! afbeelding nieuwsbericht

Kennismakingstrainingen Rolstoelhandbal van start in Musselkanaal , na geslaagde clinic met Rolstoelhandbal Team NL!

20 april 2023

Het was een goed inclusief sportevenement, georganiseerd door HV Jahn 2, DWS, het Wheelchairskills team, Huis voor de Sport Groningen, Rabo Clubsupport en Welstad op zondag 2 april j.l. waarbij het aanwezige publiek actief heeft meegedaan met zowel het rolstoelhandbal als met het Wheelchairskills team. 

Het Nederlands rolstoelhandbalteam was uitgenodigd en er was eerst een training te zien. Daarna werd er samen gemixed gespeeld en werd er ervaren dat het veel vaardigheid vergt om goed met  de rolstoel overweg te kunnen en daarnaast ook nog met de bal om te gaan. Buiten was er een parcours uitgezet door het Wheelchairskillsteam waarop je je vaardigheden kon laten zien en kon bijschaven. 
Een wheelie maken is veel moeilijker dan het lijkt! 

Er was veel animo en er waren enkele deelnemers die hebben aangegeven verder te willen in deze sport!

Na de evaluatie is besloten dat er 6 trainingen rolstoelhandbal trainingen gegeven zullen worden in de sporthal de Veenhorst in Musselkanaal. Deze trainingen zullen plaatsvinden op de donderdagavonden van 20.00-21.00 uur op 25 mei, 1, 8, 15, 22 en 29 juni.

Voor meer informatie en of opgeven voor deze trainingen kun je vrijblijvend contact opnemen met 

Ferry Roeks  via  info@hvjahn2.nl  / 06 20336509

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: