Direct door naar content
Ontdek jouw nieuwe sport tijdens de uniek sporten dag! afbeelding nieuwsbericht

Ontdek jouw nieuwe sport tijdens de uniek sporten dag!

24 april 2023

We zijn terug van weg geweest! Op zaterdag 27 mei 2023 vindt de tweede Unieke Sport Dag plaats in Roosendaal. Deze laagdrempelige ochtend is voor iedereen uit de regio waarvan bewegen niet vanzelfsprekend is. Ontvang op deze ochtend alle informatie die jij wilt van sporten of bewegen in jouw regio!

Wil je beginnen met sporten of bewegen, maar weet je niet waar je terecht kunt of wat je leuk vind? Door vooral veel te proberen en informatie op te halen, kom je vanzelf bij die ene sport uit waar jij energie en plezier uit gaat halen!

Tijdens deze ochtend kun je vrijblijvend kennis maken met allerlei verschillende sporten, zoals rolstoeldansen, voetballen met de voetbalschieter, scouting, boksen, Fitvitaal, medisch fitness, weerbaarheidstraining, special gym, fitkids, spel en sport en noem maar op! Ook kun je meer informatie krijgen over het uitproberen van sporthulpmiddelen zoals uitproberen, zoals handbikes, sportrolstoelen, paramotions en running frames. 

Amigo, de voetbalschieter!

De mytylschool en SSNB hebben vanaf nu 8 gave voetbalschieters ter beschikking! De Amigo is een hulpstuk dat aan de voorkant van een rolstoel bevestigd kan worden en maakt het voor rolstoelgebruikers mogelijk om mee te doen met voetbal. Het hulpstuk kan op bijna iedere rolstoel bevestigd worden. Hoe gaaf is dat? Graag laten wij u dit zien op de uniek sporten dag! Meer informatie over de voetbalschieter is te vinden via: Voetballen in je rolstoel – Powered by Tech2Play 

 

Nieuwsgierig of wilt u meer informatie?

Neem contact op met de beweegcoach uit uw regio.

Mandy Buijs
m.buijs@ssnb.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: