Direct door naar content
De coolste danspasjes op jouw favoriete muziek: gratis kennismakingslessen voor Zumba Kids in Tilburg! afbeelding nieuwsbericht

De coolste danspasjes op jouw favoriete muziek: gratis kennismakingslessen voor Zumba Kids in Tilburg!

03 mei 2023

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en hou je van dansen en muziek? Dan hebben wij iets heel leuks voor je! Samen met Estilo Latino organiseren wij een Zumba® Kids kenningsmakingsfeest en mag jij in mei 4x gratis meedoen met de Zumba® Kids les.

Wat is Zumba® Kids?

Het is een feest voor alle jongens en meisjes op SBO-scholen. Je danst en springt op verschillende ritmes zoals hip hop, reggeaton, cumbia en meer. De lessen bevatten leuke, eenvoudige en kindvriendelijke pasjes. Zo ben je actief en spelenderwijs bezig met dansen en bewegen. De pasjes en dansroutines worden opgesplitst zodat het makkelijk te volgen is. Naast het dansen doe je ook spelletjes en leuke activiteiten waarin je gezellig bezig bent met leeftijdsgenootjes. 

Het doel van Zumba® Kids lessen is om kinderen op een plezierige manier in beweging te krijgen waardoor het bewegen een natuurlijk onderdeel van hun leven wordt. Bewegen = fun & gezond!

Meld je aan en doe mee!

In samenwerking met Uniek Sporten Midden Brabant organiseert Estilo Latino een kennismakingsfiesta! Je kan op 10, 17, 24 en 31 mei gratis meedoen op om te kijken of Zumba® Kids bij jou past. Meld je aan via sportcoach@tilburg.nl en vermeld je naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden.

Alles op een rijtje:

Wat: Zumba® Kids gratis proeflessen

Wanneer: 10, 17, 24 en 31 mei

Hoelaat: 
16.00u - 17.00u: 7 t/m 9 jaar
17.00u - 18.00u: 10 t/m 12 jaar

Waar: Gymzaal SBO de Noorderlicht - De Schans 135, Tilburg-Noord

Aanmelden: stuur een mailtje naar sportcoach@tilburg.nl en vermeld je naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden. 

Heb je vragen? Neem contact op met Sport- en Beweegcoach Laura via 0650025696 of mail naar sportcoach@tilburg.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: