Direct door naar content
Speciaal uur tijdens de Inflatable Run in Duiven afbeelding nieuwsbericht

Speciaal uur tijdens de Inflatable Run in Duiven

04 mei 2023

Op zondag 4 juni 2023 wordt, op het terein op het terrein van AEROFITT en DVV Duiven, de Duiven Inflatable Run georganiseerd! Een evenement voor iedereen, ook voor de Unieke Sporters!

Lijkt het je leuk om deel te nemen, maar geeft het teveel prikkels als je samen bent met 100 deelnemers? Wil je samen met een familielid die een lichamelijke of verstandelijke beperking heeft, rustig over de banen klimmen? Of wil je juist met de bewoners van jouw woongroep naar deze activiteit? Schrijf je dan in voor de Uniek Sporten Run! Van 10:00 – 11:00 is de stormbaan speciaal geopend voor maximaal 20 deelnemers (exclusief begeleiders). Hierdoor kan jij samen met jouw broer, zus, vader, moeder of je woonbegeleider op jouw eigen tempo over de stormbaan!

Schrijf je snel in, want vol = vol! Inschrijven voor het speciale uur kan via e.gerritsen@unieksporten.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt, de leeftijd en hoeveel begeleiders er zijn. Hierbij geldt maximaal 1 begeleider per deelnemer.

Klik hier voor een indruk van de toestellen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: