Direct door naar content
G-Sportweekend 2023 van Amarant, dit is er te beleven afbeelding nieuwsbericht

G-Sportweekend 2023 van Amarant, dit is er te beleven

08 mei 2023

Nog even en het is weer zover! Hét G-Sportweekend Amarant 2023 staat voor de deur. Van 26 tot en met 28 mei (Pinksterweekend) wordt het Daniël de Brouwerpark aan de Bredaseweg in Tilburg weer omgetoverd tot het grootse sportfestijn van Nederland voor mensen met en zonder beperking.

Het G-Sportweekend Amarant wordt al 29 jaar georganiseerd en dit jaar verwachten ze meer dan 1100 deelnemers en 5000 toeschouwers. Wauw! Ben jij er ook bij?

Wat is er te doen tijdens het G-Sportweekend?

Tijdens dit feestelijke sportweekend worden er meerdere sportevenementen aangeboden en wordt er sportief gestreden voor de grote bekers en medailles. Er worden evenementen georganiseerd rond de volgende sporten:

Let op: wil je meedoen aan bovenstaande sportevenementen? Wees er dan op tijd bij. Sommige evenementen zitten al vol, bij anderen is er nog genoeg plek. Klik op deze link voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.

Kijk, doe en beleef event

Het G-sportweekend is er voor iedereen, daarom houden wij ervan! Stichting Erbij, zwemvereniging DIO, afdeling vrije tijd Amarant en bewegingsagogie Amarant slaan de handen ineen om activiteiten te organiseren tijdens het Kijk, doe en beleefevent voor mensen met een ernstig meervoudige beperking.

Van 9.45u tot 16.00u op het Daniël de Brouwerpark aan de Bredaseweg

Probeer een nieuwe sport uit

Het hele weekend kan je ook gratis en laagdrempelig kennismaken met uiteenlopende sporten. Denk aan korfbal, bowling, outdoor klimmen, voetbal en nog veel meer. Kijk hier voor het try-out programma en schrijf je in: Try-Out Event G-Sportweekend.

Uniek sporten is er ook bij!

Heb je vragen over bepaalde sporten en mogelijkheden? Sportcoach Ben van Uniek Sporten is er ook bij en helpt je graag op weg naar een passende vereniging of beweegactiviteit. Hebben we elkaar gemist tijdens het G-Sportweekend en kom je toch graag in contact? Stuur dan een mailtje naar sportcoach@tilburg.nl.

Overige activiteiten op het G-sportweekend 2023

Wacht even, het is niet enkel en alleen sporten tijdens het Amarant sportweekend. Er is nog veel meer gezelligheid. Want: sport verbindt! Het hele weekend is het feest met een leuke snuffelmarkt, optredens, demonstraties, het unieke Open NK Mascotte en het 2e BenT Festival.

Alvast sfeer proeven? Bekijk dit heerlijke filmpje hieronder.

Wij zien je graag! Op het G-sportweekend Amarant 2023 in Tilburg van 26 t/m 28 mei.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: