Direct door naar content
Workshop 'Financieel Fit' voor trainers, bestuurders of sporters afbeelding nieuwsbericht

Workshop 'Financieel Fit' voor trainers, bestuurders of sporters

21 augustus 2023

Dinsdag 19 september: Financieel Fit (17:00 - 19:30 uur, inclusief hapje en drankje)

Ben jij trainer, bestuurder of sporter en wil je aan de slag met het aanbieden van aangepast sporten en bewegen binnen jouw vereniging of sportclub? Maar weet je niet precies hoe verder of kun je hiervoor tips gebruiken? In samenwerking met de Gemeente Amsterdam organiseert het AISS dit jaar 4 inspiratiesessies rondom het aanbieden van aangepast sporten op sportieve locaties in Amsterdam. Op Prinsjesdag (dinsdag 19 september) nemen Team Sportservice Amsterdam en AISS je mee in het subsidielandschap van aangepast sporten.

Waarom deze workshop?
Veel aanbieders zetten zich met ziel en zaligheid in voor mensen met een beperking. Dit omdat veel aanbieders vinden dat sport er voor iedereen moet zijn. Maar dat brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een toegankelijk sportpark of accommodatie, aan hulpmiddelen voor het sporten óf het feit dat mensen met een beperking vaak meer begeleiding nodig hebben. Een financiële impuls kan dan ontzettend helpend zijn.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?
We nodigen je van harte uit om te profiteren van de kennis van de volgende gastsprekers:

  • Ben Moonen is dé sportsubsidiegoeroe van Nederland. Hij is de oprichter van Sportsubsidie.nl en kent alle wegen binnen het subsidielandschap. Ben gaat vertellen over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van sportsubsidies.
  • Johan van Streun is de manager algemene zaken bij Only Friends, dé sportclub in Nederland voor mensen met een beperking. Als pioniers op het gebied van gehandicaptensport weten zij alles over het structureel organiseren van sport en bewegen. Dus onder andere ook over het werven van fondsen.

Naast de kennis die de sprekers zullen delen is er ook gelegenheid om met andere aanwezigen ervaringen te delen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Meer info & aanmelden
Meer informatie is te vinden via de AISS website. Laat je inspireren en schrijf je snel in via de link!

Locatie
De workshop zal plaatsvinden bij Hockeyclub AHBC:
Adres: Nieuwe Kalfjeslaan 19, 1182 AA Amstelveen.

We hopen je te zien op 19 september!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: