Direct door naar content
Doe jij ook mee met de Unieke Wandeling tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? afbeelding nieuwsbericht

Doe jij ook mee met de Unieke Wandeling tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

04 juli 2023

Na 3 jaar zijn er deze zomer weer volwaardige Vierdaagsefeesten inclusief een speciale unieke wandeling! Net als vorige edities is dit een gratis groepswandeling, in een mooie en afwisselende omgeving van de Vierdaagsefeesten en iedereen is welkom! Doe jij ook mee?

De afstand bedraagt ongeveer 9 km. Halverwege de route is er een pauze bij Stadseiland Stek. We sluiten af met een feestelijke, niet al te drukke, route door het centrum van Nijmegen.

Goed bereikbaar

De startlocatie is dit jaar het stationsplein van NS, de hoofdsponsor van deze unieke wandeling. We eindigen in stijl op een feestlocatie nabij het NS-station. De start en finish zijn dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Ontmoeting

We genereren met deze bijzondere wandeling aandacht voor inclusie. Uniek Wandelen is een activiteit waar mensen met en zonder beperking samen een positieve ervaring delen. Dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten.

  • Wanneer: donderdag 20 juli
  • Tijd: 12.00 - 16.00 uur

Meewandelen?

De deelname is gratis. Het is wel nodig om je vooraf in te schrijven via onderstaande link. Vanaf 12.00 uur beginnen we met het overhandigen van de speciale Uniek Wandelen-t-shirts, stipt 13.00 uur begint de wandeling.

Inschrijven voor deelname kan direct via deze link.

Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@vierdaagsefeesten.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: