Direct door naar content
Abrona G Lopen 1 km of 2 km afbeelding nieuwsbericht

Abrona G Lopen 1 km of 2 km

15 mei 2023

De Abrona G Lopen is een hardloopwedstrijd voor mensen met een (verstandelijke) beperking en een onderdeel van De Loop van Leidsche Rijn. Iedereen met een (verstandelijke) beperking kan hier aan meedoen. Het maakt dus niet uit waar je woont of door welke organisatie je wordt begeleid. 
Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers is de Abrona G Lopen een prachtig evenement. Het enthousiasme van de deelnemers werkt zeer aanstekelijk.

Bij de Abrona G Lopen kun je kiezen uit twee afstanden: 1 of 2 km. De start is om 12.15 uur in het Maximapark, gelegen aan de Europaweg in Vleuten. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en het belooft weer een prachtig evenement te worden. Tijd dus om te gaan trainen.

Deelname is alleen mogelijk bij voorinschrijving t/m zondag 28 mei 2023. Aanmelden kan via de website. Vink “Abrona G Lopen 1 of 2 km” aan en vul verder alle verplichte velden in. Vergeet niet een vinkje te zetten bij de laatste vraag 'akkoord met de voorwaarden' en geef bij 'onderdeel' aan of je voor de 1 of 2 km gaat. Je ontvangt natuurlijk een prachtige medaille als je over de finish komt. Het parcours is helemaal verkeersvrij. Deelname is gratis, dus het enige dat je hoeft te doen is inschrijven.

Zorg dat je er bij bent en vergeet niet: meedoen is belangrijker dan winnen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: