Direct door naar content
17 Juni 2023  - De TT City Run afbeelding nieuwsbericht

17 Juni 2023  - De TT City Run

30 mei 2023

Ook dit jaar is er weer een TT-City Run. Hebben jullie je al ingeschreven? Zoals voorgaande jaren kan men ook dit jaar weer een rondje over de TT-baan op geheel eigen wijze: wandelend, op de A-linker of framerunner, op eigen tempo rustig hardlopend of hoe je maar wil.

Speciaal voor groepen uit zorg en welzijn is er een kortingsregeling voor de start van “100% recreatief”. Je loopt dan niet voor €25 per persoon, maar voor €7.50 (zonder registratie) of  €10 (met registratie). 

Ook kunnen groepen gebruik maken van de ruimte in de pitboxen. Wel zo fijn als je even, apart van de drukte, wilt verzamelen en handig als iemand achterblijft of even wil wachten. Lekker in de schaduw. 

Deelnemers kunnen van hieruit naar de start en een rondje over het circuit wandelen of rennen. De route is ongeveer 4,4 km lang. Voor degenen die dat niet kunnen volhouden, is er halverwege een doorsteek, zodat je terugkomt in de paddock. Je loopt dan terug naar de start en ontvangt alsnog een medaille. Meedoen en plezier hebben staat dus voorop!

We starten om 9.30 uur en eindigen op dezelfde plek. De hardloopgroepen in de middag starten op het circuit en finishen in de binnenstad. Het programma 100% recreatief dus niet. 
Bij de finish ontvang je een medaille, fruit en water en natuurlijk een applaus voor jouw geweldige prestatie. 

Parkeren kan bij aankomst op het grote parkeerterrein. Van hieruit wandel je onder een tunnel door naar de binnenzijde van het circuit. Voor mensen die slecht ter been zijn of om andere reden deze extra afstand slecht kunnen volhouden, is er de mogelijkheid onder de tunnel door te rijden en te parkeren op het binnenterrein. 
Het terrein is rolstoeltoegankelijk. 

Heb je daarnaast nog andere wensen die hier niet vermeld zijn? Neem contact op met: 
Buurtsportcoach Karin: karin@assensportstad.nl of groepen@ttcityrun.nl.

Wanneer: 17 Juni
Waar: TT-Circuit, De Haar 9, Assen 
Aanvang: 9.00 uur (startnummers halen, opspelden)
Start: 9.30 uur
Finish circa 10.30 afhankelijk van je eigen snelheid. 

Aanmelden
Deelnemers/ Groepen (vanaf 2 personen)  van  organisaties kunnen zich aanmelden via deze link: Aanmelden groepen 100% recreatief 

Deelnemers van Cosis kunnen zich aanmelden via hun eigen begeleider: Op intranet van Cosis hebben zij een eigen aanmeldformulier. De Raad van Bestuur van Cosis vergoedt de kosten en voorziet jou van een tof shirt!! De contactpersoon binnen Cosis is Tyrza Lodewijk van Travel Care.

Kijk voor alle info op de website
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: