Direct door naar content
Gezocht: Middelbare scholieren met een beperking  afbeelding nieuwsbericht

Gezocht: Middelbare scholieren met een beperking

31 mei 2023

Ben of ken jij een middelbare scholier met een motorische, visuele of auditieve beperking, op het regulier of speciaal onderwijs? Dan komen we graag in contact met jou.

Frank van de Kreeke, projectmedewerker bij de Gemeente Amsterdam en masterstudent Sportbeleid en Sportmanagement, doet onderzoek naar de toegankelijkheid van gymlessen. Hoe worden de gymlessen ervaren door middelbare scholieren met een beperking, zowel op het regulier als speciaal onderwijs? Met behulp van interviews worden de ervaringen van deze scholieren opgetekend. Deze verhalen kunnen helpen in het verder verbeteren van gymlessen voor scholieren met een beperking.

Kom in contact
Ben of ken jij iemand op de middelbare school met een motorische, visuele of auditieve beperking en wil je helpen bij dit belangrijke onderzoek? Of twijfel je over of je de juiste persoon hiervoor bent? 
Neem dan contact op met Frank. Dit kan via whatsapp op het nummer 06 38 16 36 68 of via email: f.van.de.kreeke@amsterdam.nl (tot uiterlijk 16 juni).

Denk jij mee?
Hoe meer scholieren kunnen meewerken aan deze interviews, hoe waardevoller de resultaten van het onderzoek worden. We kunnen jouw hulp zeker gebruiken bij het in contact komen met scholieren met een beperking op het regulier onderwijs. Help jij mee door dit bericht met mensen uit je netwerk te delen?

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: