Direct door naar content
Yes! De Tilburg Ten Miles nu ook voor mensen die niet kunnen hardlopen. Schrijf je nu in! afbeelding nieuwsbericht

Yes! De Tilburg Ten Miles nu ook voor mensen die niet kunnen hardlopen. Schrijf je nu in!

31 mei 2023

Het aftellen is begonnen... Op 23 en 24 september is het weer tijd voor hét hardloopevent van Tilburg: de CZ Tilburg Ten Miles. En tegenwoordig is het veel meer dan een hardloopevent. Je kan namelijk ook wandelend en rijdend meedoen! Dat maakt dit sportevent gelijk voor véél meer mensen toegankelijk. En daar zijn wij blij mee.

De CZ Tilburg Ten Miles en je kan je nu inschrijven voor jouw loop naar keuze. En je hoeft dus niet persé te hardlopen. Naast de 'runs' worden er ook twee andere events georganiseerd.

CZ TTM Wandeltocht

Wist je dat er dit jaar ook weer een speciale wandeltocht wordt georganiseerd? Speciaal voor SBO scholen wordt de 3,5 Engelse Mijl georganiseerd vanuit Steunpunt Uniek Sporten. Andere wandelaars kunnen zich inschrijven voor 5, 10 of 15 Engelse Mijl.

Deze CZ TTM Wandeltocht vindt plaats op 23 september. En je kan je hier inschrijven: https://www.tilburgtenmiles.nl/inschr.../cz-ttm-wandeltocht/

DE WEVER TTM4YOU

Voor deelnemers die 'aangepast' mee willen doen tijdens dit weekend wordt de TTM4YOU georganiseerd. Onder het motto 'Doe de CZ Tilburg Ten Miles anders' kun je rollend, rijdend of lopend meedoen. Racerunners, scootmobielen, wheelers, het mag allemaal. Lees hier meer en schrijf je in: https://www.tilburgtenmiles.nl/inschrijven/de-wever-ttm4you/

Wij kijken er nu al naar uit. Zien we je daar?

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: