Direct door naar content
Fiets mee met Jetze met de Welzorg Social Ride afbeelding nieuwsbericht

Fiets mee met Jetze met de Welzorg Social Ride

01 juni 2023

Fietsen is een hele sociale activiteit: onderweg kun je terwijl je van de omgeving geniet ook lekker met elkaar bijkletsen. Heb jij dat altijd al eens met onze ambassadeur Jetze Plat willen doen? Dan is de Welzorg Social Ride op 17 juni jouw kans!

Jetze Plat kennen we natuurlijk vooral als een echte krachtpatser die in het handbiken en para-triatlon al vele records en titels heeft verzameld. Je kunt niet om zijn indrukwekkende armen heen, dat zul je bij de Welzorg Social Ride op 17 juni ook merken. Toch hoef je niet bang te zijn dat het fietstochtje daardoor ook heel hard gaat. “Dit keer draait het niet om snelheid maar om gezelligheid”, zegt hij in een videoboodschap.

Tips van Jetze

Jetze zet zich als ambassadeur van Uniek Sporten en Welzorg graag in om meer mensen met een beperking kennis te laten maken met mogelijkheden om te sporten. Tijdens de social ride zal Jetze je daarom ook tips en adviezen geven. Je kunt hem ook het hemd van het lijf vragen. Vanuit Welzorg zijn ook medewerkers aanwezig voor technische vragen en het uitvoeren van kleine reparaties.

Eigen of leenfiets

Iedereen met een eigen (aankoppel)handbike of aangepaste fiets is welkom. Wil je meerijden, maar heb je geen hulpmiddel? Dan kun je eventueel via Welzorg een fiets lenen door even contact op te nemen vooraf.

Wat kun je verwachten?

Je wordt op zaterdag 17 juni ontvangen bij de Welzorg Shop in Vianen (Lange Dreef 12, 4131 NH Vianen) met koffie en gebak. Om 10.30 start de fietstocht van ongeveer twee uur met een korte pauze tussendoor. Je kunt kiezen uit een rit van 25 of 30 km. Ter afsluiting is er nog een lunch in de Welzorg Shop.

Fiets jij mee? Geef je snel op! Inschrijven kan t/m 11 juni.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: