Direct door naar content
KlauterKooi: Inclusief binnenspeelfeestje in Zwolle! afbeelding nieuwsbericht

KlauterKooi: Inclusief binnenspeelfeestje in Zwolle!

06 juni 2023

KlauterKooi is een ochtend vrij spelen in een gymzaal in Zwolle voor kinderen tot 12 jaar met en zonder beperking. Het idee? Als we al vroeg verschillende mensen leren kennen, groeien we allemaal!

KlauterKooi is voor iedereen. Het maakt niet uit wat je kunt. Of je nu een klauteraar, stuiteraar, fladderaar, voetballer, renner of rolstoeldanser bent. Of je nu speelt met woorden of juist zonder woorden... We willen je leren kennen!

Bekijk de data en meld je aan via www.klauterkooi.nl. Er zijn nog enkele plekjes over voor de eerste KlauterKooi op 25 juni. De ochtenden beginnen om 10 uur en duren tot 12 uur en vinden plaats in een gymzaal in Zwolle.

Waarom KlauterKooi?

Voor kinderen met een beperking is nieuwe vriendjes maken niet vanzelfsprekend. Vaak zitten ze niet in de buurt op school en de meeste 'gewone' speelplekken zijn te druk of niet goed bereikbaar met bijvoorbeeld een rolstoel. En dat terwijl het juist zo leuk is om andere kinderen te zien spelen en/of samen te spelen. Want zo kom je nog eens op nieuwe ideeën en/of aan vriendjes. Als je geen beperking hebt, hoef je hier misschien niet zo over na te denken. Maar... het is natuurlijk wel interessant om te ontdekken dat niet iedereen hetzelfde is. Dus hoe tof is het, dat we elkaar bij de KlauterKooi kunnen leren kennen! 

Gaan we elkaar zien?

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: