Direct door naar content
Zwemmen in alle rust? Gratis proeflessen prikkelarm zwemmen in Oisterwijk  afbeelding nieuwsbericht

Zwemmen in alle rust? Gratis proeflessen prikkelarm zwemmen in Oisterwijk

07 juni 2023

Wil je vrij zwemmen op jouw niveau in een prikkelarme omgeving? Dan is 'prikkelarm zwemmen' iets voor jou. Sport- en Zorgatelier WYzorg biedt een uitbreiding van het programma ‘Grenzeloos zwemmen’ aan in Oisterwijk en start daarom op donderdag 15 en 22 juni met twee gratis kennismakingsuren bij zwembad Den Donk (Sportlaan 12) in Oisterwijk. 

Zwemmen is erg geschikt om je conditie, evenwicht en motoriek te verbeteren en te onderhouden. Het prikkelarm vrij zwemmen is voor volwassenen van minimaal 18 jaar of ouder met niet-aangeboren hersenletsel, chronische beperking, lichamelijke beperking of stress gerelateerde klachten. 

Tijdens het prikkelarm zwemmen beweeg je in verwarmd water van 32 graden, zonder dat er harde muziek wordt afgespeeld of fel licht aanwezig is. Op die manier kan je in een rustige omgeving toch lekker in beweging komen. 

De prkkelarme uren worden begeleid gediplomeerd bewegingsdeskundige/toezichthouder. Het zwembad beschikt over ruime kleedkamers, MIVA toilet, tillift en een doucherolstoel. Om deel te nemen aan prikkelarm zwemmen dien je wel zelfstandig te kunnen aan- en uitkleden en in het water te kunnen verblijven. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, mag je gratis een begeleider meenemen. 

Wil jij komen proefzwemmen of heb je meer vragen? Nee dan contact op met info@wyzorg.nl of bel. 085-4868390. Ben jij na de proefuren enthousiast geworden en wil je vaker komen zwemmen? Dan kan je een strippenkaart aanschaffen. Voor een bedrag van €50 ben je tien keer welkom bij het prikkelarm zwemmen in Oisterwijk. 

Ben jij op zoek naar een andere beweegactiviteit bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje in onze sportzoeker en vind jouw sport! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: