Direct door naar content
Zet in je agenda: de KPN Voetbalvriendendag afbeelding nieuwsbericht

Zet in je agenda: de KPN Voetbalvriendendag

12 juni 2023

Het lijkt nog ver weg, maar de derde editie van de KPN Voetbalvriendendag komt er weer aan: op 22 oktober kun je weer een onvergetelijk voetbalspektakel verwachten. Deze dag is iedereen ongeacht beperking, ervaring en leeftijd welkom op de KNVB Campus in Zeist. Dat is een bijzondere locatie, want dat is dé trainingslocatie van het Nederlands elftal. Dat wil je niet missen! Zet het dus nu alvast in je agenda.

Op 22 oktober strijken we alweer voor de derde keer neer op de KNVB Campus voor de KPN Voetbalvriendendag. Deze derde editie wordt wederom georganiseerd door de KNVB en Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% Fairshare partner KPN. Net als de twee eerdere edities belooft het dit keer weer een groots voetbalspektakel te worden. 

Wat kun je verwachten?

We hebben allemaal toffe voetbalactiviteiten op het programma staan voor je. Zo kun je een voetbaltraining op hét trainingsveld van Oranje krijgen. Wil jij graag scheidsrechter worden, of vind je het fluiten ook gewoon interessant? Dan hebben we een gave scheidsrechtersclinic van een bekende scheidsrechter voor je! Je kan ook lekker overal rondkijken op de KNVB Campus tijdens een rondleiding achter de schermen. Je kunt zelfs even in de spelersbus van Oranje kijken. Die unieke kans krijg je niet vaak…

Verder kun je meedoen aan een voetbalquiz voor echte voetbalfans. Je kunt ook een potje E-sports spelen en als kers op de taart hebben we een te gekke Q&A met een bekende voetballer geregeld. Wie dat is blijft nog even een verrassing.

Beleef deze unieke sportdag

En er is nog veel meer. Want als je even wat anders wil doen dan kun je je laten schminken, van een stormbaan afgaan of een foto laten maken in de Photobooth. Het mag duidelijk zijn: alles is mogelijk! We willen jou een unieke sportdag laten beleven. Tijdens de KPN Voetbalvriendendag maak je trouwens ook kans op nog een unieke belevenis: kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal!

Bekijk de aftermovie van vorig jaar om een beeld te krijgen van deze toffe dag:

Dit alles wil je toch niet missen? Zet 22 oktober dus nu alvast in je agenda en meld je aan via het formulier op de website van het Fonds Gehandicaptensport.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: