Direct door naar content
Sloepzeilen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer 7 en 8 juli 2023 afbeelding nieuwsbericht

Sloepzeilen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer 7 en 8 juli 2023

14 juni 2023

Sloepzeilen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer 7 en 8 juli 2023
 

De Haukes - De hele dag de wind in de zeilen. Met gelijkgestemden varen, de bemanning helpen of lekker genieten van de tocht. Dat is weer mogelijk bij het Sloepzeilen dat Team Sportservice Noordkop vrijdag 7 en zaterdag 8 juli organiseert, samen met Marine Watersportvereniging en Watersportvereniging Amstelmeer

Binnenkomen bij Watersportvereniging Amstelmeer kan tussen half 9 en 9. We starten met een kopje koffie of thee. Het inschepen start om half tien. In de haven liggen een aantal boten klaar, waarop je voor jezelf een mooi plekje kan vinden.
“Rolstoelgebruikers kunnen uit hun rolstoel in de zeilboot getild worden. Deelnemers die vanwege hun beperking een begeleider nodig hebben, kunnen dat aangeven.”
Als iedereen er klaar voor is, zeilen we over het zilte nat en wiegen zo’n anderhalf uur over de golven. 

Lunch met nasi 
We eten een lekkere lunch, natuurlijk staat er nasi op het menu. Na de lunch stappen we nogmaals in de sloep en varen weer een tocht. De schippers waarderen je hulp tijdens het zeilen. Met de wind in de haren waait je hoofd lekker leeg. Heerlijk genieten met fijn gezelschap om je heen. Wat wil je nog meer? 

Rond 15.30 uur meren we weer aan in de haven. 

Meezeilen? Meld je aan! 
Zeil mee met ons, op deze geheel verzorgde dag, waar je ook nog een gezonde traktatie krijgt. Aanmelden kan bij Rina Blondeau, haar email is rblondeau@teamsportservice.nl 
of bel 088-2037350

Je betaalt voor de hele dag 20 euro per persoon. 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: