Direct door naar content
WIN! Tickets voor de 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗣𝗮𝗿𝗮 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀𝗵𝗶𝗽𝘀 in Rotterdam afbeelding nieuwsbericht

WIN! Tickets voor de 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗣𝗮𝗿𝗮 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀𝗵𝗶𝗽𝘀 in Rotterdam

29 juni 2023

𝐖𝐈𝐍𝐀𝐂𝐓𝐈𝐄 - 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗣𝗮𝗿𝗮 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀𝗵𝗶𝗽𝘀

European Para Championships is een multisport event. Het evenement wordt een vast onderdeel van de parasport-kalender, en keert elke vier jaar terug in een grote Europese stad. De allereerste editie van de European Para Championships vindt plaats in Rotterdam, van dinsdag 8 tot zondag 20 augustus 2023.

1.500 atleten uit 45 landen gaan met elkaar de strijd aan om de Europese titels én plaatsing voor de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs.

𝗪𝗶𝗻𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲

Vanuit Uniek Sporten Brabant mogen wij kaarten weggeven voor dit evenement. Daarom maakt iedereen die van 3 t/m 24 juli een hulpvraag indient bij uniek sporten, kans op 2 tickets voor de European Para Championships.

𝗪𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻?

Stuur dan snel jouw sport- of beweeghulpvraag waarmee wij je kunnen helpen in via: sportcoach@tilburg.nl Wij helpen je graag en wie weet win jij 2 kaarten voor dit mooie evenement.

Bij vragen kun je contact opnemen via sportcoach@tilburg.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: