Direct door naar content
Doe mee met Frame Running bij AV PEC1910 afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met Frame Running bij AV PEC1910

04 juli 2023

AV PEC1910 start op 9 september 2023 met Frame Running. Elke zaterdagochtend is er een training tussen 10.00-11:00 uur. Wil je ook mee doen? Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht bij Janette Koopman

De sport Frame Running doe je op een frame met drie wielen, een zadel, een stuur en een borststeun. Je gebruikt je voeten om je voort te bewegen, waardoor je kunt lopen of zelfs rennen!

Voor wie?
Frame Running is geschikt voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen met een lichamelijke beperking (zoals bijvoorbeeld cerebrale parese, spina bifida of sperziekten) die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Ook als je een beperkte handfunctie hebt, is het mogelijk om aan Frame Running te doen.

Naast het feit dat Frame Running zeer geschikt is om bijvoorbeeld de conditie te verbeteren, kunnen atleten aan sportactiviteiten deelnemen en lid zijn van een sportvereniging.

Is Frame Running iets voor jou? 
Ben je benieuwd of deze sport iets voor jou is, of heb je meer vragen? Kom dan een rondje rennen op 9 september. We organiseren dit samen met Frame Running NL.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: