Direct door naar content
Open dag Sportpark Rusheuvel - 2 september 2023 afbeelding nieuwsbericht

Open dag Sportpark Rusheuvel - 2 september 2023

18 juli 2023

Op zaterdag 2 september van 10:00 tot 14:00 uur opent Sportpark Rusheuvel haar deuren tijdens de Rusheuvel open dag! Dit is de aftrap van het nieuwe seizoen. Op deze dag stellen alle aanbieders op Sportpark Rusheuvel hun deuren open voor publiek. De aanbieders geven korte proeflessen voor jong en oud om kennis te maken met hun aanbod. De dag wordt georganiseerd door de aanbieders in samenwerking met het Sport Expertise Centrum. 

Bij iedere aanbieder die bezocht wordt, krijgt de bezoeker een stempel. Een wandelroute van 2,5 km over het sportpark brengt de bezoeker langs alle aanbieders. Op de route zijn ook nog eens leuke uitdagingen verstopt. Voor kinderen wordt er ook een Color run georganiseerd en zijn er verschillende stormbanen. Inschrijven voor de gratis color run kan via deze link

Reserveer zaterdag 2 september dus alvast in je agenda en nodig je familie en vrienden uit om ook naar de Rusheuvel open dag te komen! Meer informatie over het uitgebreide programma volgt later.

Volg @sportexpertisecentrum of @sportparkrusheuvel op Instagram om up-to-date te blijven over dit evenement of klik op deze link.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: