Direct door naar content
Download nu het gratis e-book met de 12 mooiste rolstoelroutes afbeelding nieuwsbericht

Download nu het gratis e-book met de 12 mooiste rolstoelroutes

18 juli 2023

Steeds meer mensen ontdekken dat wandelen een fijne beweegactiviteit is. Je bepaalt je eigen tempo en je bent even weg in de natuur. In Nederland kun je zo nog heel veel bijzondere gebieden ontdekken. Dat kan ook als je in een rolstoel zit dankzij rolstoelvriendelijke paden die in de natuurgebieden zijn aangelegd. Wij hebben de twaalf mooiste rolstoelroutes van Nederland voor je op een rij gezet in een e-book.

Ook als je in een rolstoel zit kun je wandelen: we noemen dit ook wel rolstoelwandelen. Je hoeft tegenwoordig niet meer bang te zijn dat je met je rolstoel vast komt te zitten in het rulle zand. In Nederland zijn namelijk allerlei mooie rolstoelvriendelijke wandelpaden aangelegd. Deze paden zijn verhard met bijvoorbeeld betonnen platen, asfalt of een andere vlakke ondergrond. Dat is voor jou wel zo fijn, want niets is zo vervelend als continu over boomstronken, steentjes en takken te moeten hobbelen.

12 mooiste rolstoelroutes

Over deze strakke paden zijn ook hele leuke routes uitgezet, zodat jij Nederland ook op z’n mooist kan zien. Wij hebben de twaalf mooiste rolstoelroutes door de natuur nu verzameld in een e-book om je op weg te helpen. In dit boekje vind je routes met een lengte  tussen de 1 en 5 kilometer lang. Ze zijn ook over heel Nederland verspreid: van het Lauwersmeer in Groningen tot de Meinweg in Limburg en van de Veluwezoom tot de Zwaakse Weel in Zeeland. Met dit e-book kun je al rollend dus nog heel wat mooie natuurplekjes ontdekken.

Vraag het gratis e-book nu direct aan en ga gelijk de natuur in!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: