Direct door naar content
Waterspektakel, water-snoezelen en spelen in Speeltuin De Gibraltar afbeelding nieuwsbericht

Waterspektakel, water-snoezelen en spelen in Speeltuin De Gibraltar

25 juli 2023

Doe jij ook mee met het waterspektakel in onze speeltuin? 
Er is voor iedereen wat. Kom spelen met het water. Maak plezier op de toegankelijke speeltoestellen. Of doe mee met de rustgevende activiteit: het water-snoezelen. 

Dit is één van de vele zomeractiviteiten bij speeltuin De Gibraltar. Alle activiteiten in speeltuin De Gibraltar zijn toegankelijk voor álle kinderen van alle leeftijden, met of zonder beperking. Het gebouw en de speeltuin zijn toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Er is een hoog-laag aankleedtafel aanwezig.

Handig om te weten:

  • Locatie: Haarlemmerweg 645a (geheel toegankelijk)
  • Facebook: facebook.com/gibraltar
  • Instagram: instagram.com/buurthuisdegibraltar

Meer informatie op de website: https://www.degibraltar.nl/ 

Over De Gibraltar
Stichting De Gibraltar runt een laagdrempelig buurthuis in de Bos en Lommer in Amsterdam. Een plek waar veel buurtbewoners zich welkom voelen, dus met recht kan het een buur-thuis genoemd worden. Het ontmoetingscentrum is gelegen in een rolstoelvriendelijke speeltuin. Kinderen, volwassenen en ouderen kunnen meedoen aan een verscheidenheid van activiteiten, zoals sport en spel, creativiteit, samen (gezond) koken en eten. Het hart van het gebouw is de koffiesalon met uitzicht op de rolstoelvriendelijke inclusieve speeltuin. Er zijn activiteiten in de naastgelegen zaal of er kunnen ruimtes worden gehuurd voor eigen initiatieven.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: