Direct door naar content
De Langstraat Klassieker: Een fietsavontuur voor iedereen, inclusief aangepaste fietsen!  afbeelding nieuwsbericht

De Langstraat Klassieker: Een fietsavontuur voor iedereen, inclusief aangepaste fietsen!

06 augustus 2023

Hallo fietsliefhebbers,

Markeer 23 september alvast in je agenda, want dan staat de zesde editie van De Langstraat Klassieker op het programma! Dit fietsevent neemt je mee op een prachtige tocht door de Langstraat en Brabant, en is geschikt voor fietsers van alle leeftijden - van recreanten tot wielrenners en gravelbikers. En dit jaar is er iets bijzonders toegevoegd dankzij een samenwerking met GO Waalwijk en Uniek Sporten Midden Brabant: een speciale route voor mensen met een aangepaste fiets! Duofietsen, driewielers, handbikes, racerunners, tandems en andere aangepaste fietsen zijn van harte welkom om mee te doen! 

Praktische informatie:

Elke aangepaste fiets is welkom of je nu op een duofiets, driewieler, handbike, racerunner of tandem rijdt, je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere tocht!

Inschrijving en kosten: deelnemers betalen €5,50 per persoon, en per deelnemer mag er één begeleider gratis meedoen.

Starttijd: De gezamenlijke start is om 11.45 uur.

Startlocatie en route: De Gaard 4 in Waalwijk is het vertrekpunt van dit avontuur. Er is een prachtige route van 20 kilometer uitgezet, waarbij we onderweg een stop maken bij een gezellige horecagelegenheid. Hier kun je op eigen kosten iets lekkers nuttigen om weer energie op te doen!

Kop soep voor vertrek: Voordat we ons fietsavontuur beginnen, bieden we deelnemers een verwarmende kop soep aan op de startlocatie. Zo gaan we met een goedgevulde maag op pad!

Voor meer informatie over de Langstraat Klassieker, kun je HIER klikken.

Aanmelden: aanmelden voor deze groep kan tot en met dinsdag 19 september en uitsluitend telefonisch bij de GO Fit-beweegcoaches:

📞 Annika Jabroer, tel. 06 – 22 75 03 74
📞 Ine van Liempd, tel. 06 – 33 04 14 31

Wacht niet langer, grijp deze toffe kans om samen met ons de Langstraat Klassieker te beleven! Fietsliefhebbers van alle niveaus, inclusief aangepaste fietsen, zijn van harte welkom om deel te nemen. Laten we er samen een onvergetelijke dag vol fietsplezier en avontuur van maken

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: