Direct door naar content
Uniek Sporten Rotterdam heeft nu eigen website afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Rotterdam heeft nu eigen website

17 augustus 2023

Goed nieuws voor iedereen uit Rotterdam en omgeving: deze week is de Rotterdamse homepage van Uniek Sporten officieel gelanceerd. Op deze pagina vind je alle informatie over sporten met een beperking in Rotterdam op één plek: van de sportzoeker tot persoonlijk gratis sportadvies. Met deze Rotterdamse pagina kunnen we jou nog gerichter op weg helpen in de wereld van sporten met een beperking! Dat is mooi toch? Niet dan?!

De lancering van de nieuwe website gebeurde tijdens een bijeenkomst van Rotterdam Sport Onbeperkt, dat is een samenwerkingsverband dat zich met allerlei acties inspant voor het vergroten van de zichtbaarheid van aangepast sporten in de stad. Daar valt Uniek Sporten Rotterdam zeker ook onder, want door deze aparte pagina kun je nog sneller in contact komen met een club of een consulent bij jou in de buurt.

Meer dan 250 locaties

Als je in Rotterdam en omgeving woont en je gaat naar Uniek Sporten Rotterdam dan kom je bij de Sportzoeker gelijk uit op het complete aanbod bij jou in de buurt. Bij dat aanbod zijn al meer dan 250 locaties in Rotterdam in de Sportzoeker opgenomen. Je hebt daar keuze uit allerlei sporten voor iedere leeftijd en voor iedere beperking. In de Sportzoeker kun je al filteren op jouw wensen, zodat je vanzelf uitkomt bij een club die bij jou past. Grote kans dat die dan ook nog bij jou om de hoek zit.

Gratis advies

Heb je na een eerste zoekronde door de Sportzoeker nog vragen dan kun je die ook stellen via Uniek Sporten Rotterdam. Daar vind je namelijk ook een overzicht van de Rotterdamse sportconsulenten die je persoonlijk gratis advies geven over welke sport bij jou zou kunnen passen. Op de pagina vind je verder ook handige informatie over bijvoorbeeld gratis evenementen en sporthulpmiddelen. 

De website Uniek Sporten Rotterdam is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Fonds Gehandicaptensport, gemeente Rotterdam, MEE Rotterdam-Rijnmond, Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Sportsupport en Rotterdam Topsport.

Ga nu gelijk naar Unieksporten.nl/rotterdam.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: