Direct door naar content
Cursus 'Meer leden in korte tijd'  afbeelding nieuwsbericht

Cursus 'Meer leden in korte tijd'

24 augustus 2023

Team Sportservice Amsterdam (TSA) is bezig om elke Amsterdammer structureel te laten sporten en bewegen. Dit doen zij op verschillende manieren. Eén van deze manieren is door het ondersteunen van sportaanbieders. In ieder stadsdeel zal gratis de cursus ‘Meer Leden in Korte Tijd’ worden gegeven. Bij deze cursus gaan we samen aan de slag om effectief nieuwe leden voor de sportclub te werven.

Over de cursus
De cursus bestaat uit één informatie avond en vier cursusavonden, waarbij er een stukje theorie aan bod komt, maar waarbij jullie als sportclub zelf ook veel aan de slag gaan. Onderwerpen die hier onder andere aan bod komen zijn: analyseren, doelgroep kiezen, maken van een persona en het afstemmen van het aanbod en tools hiervoor. Omdat er best wat wordt gevraagd van de sportclub zelf, raden wij aan om met meer dan één persoon deel te nemen. Hierdoor komen de opdrachten niet op de schouders van één iemand binnen de vereniging.

Interesse?
Wil jouw club aan de slag met ledenwerving? En zijn er mensen binnen de club die het leuk zouden vinden om hier iets aan bij te dragen? Neem dan snel contact op met Erik Bakker. Dat kan via ebakker@teamsportservice.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: